اگارز دمای ذوب پایین، Agarose, low gelling (melting) temperature سیگما (sigma) کد A9414

Sigma, Agarose, low gelling (melting) temperature, A9414

از {{model.count}}
ویژگی‌های محصول
  • اگارز دمای ذوب پایین، Agarose, low gelling (melting) temperature سیگما (sigma) کد A9414: حجم: 5g، 10g، 25g، 100g، 250g گرمی شرایط نگهداری: دمای اتاق کمپانی: Sigma کاتالوگ نامبر: A9414
تعداد
نوع
فروشنده فروشنده: شیمی طب کالا
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

آگارز دمای ذوب پایین یا دمای ژلینگ پایین  جزء پلی ساکاریدهای دیواره سلولی جلبک‌های قرمز دریایی است. خاصیت ژلینگ بالایی دارد و آب‌گریز است و در کویل کنفورماسیون‌های تصادفی است. آگارز پلیمر خطی از واحد تکرار شونده آگاروبیوز است که یک دی‌ ساکارید ساخته شده از D- گالاکتوز و 3،6-انهیدرو-L- گالاکتوپیرانوز است. 

آگارز با حذف آگاروپکتین از آگار تخلیص می‌شود. دمای ذوب و ژلینگ آگارز را می‌توان با واکنش‌های شیمیایی، معمولاً با هیدروکسی اتیلاسیون تغییر داد، که باعث کاهش تعداد پیوندهای هیدروژنی بین شاخه‌ای می‌شود، درنتیجه دمای ذوب و ژلینگ کمتر از آگاروزهای استاندارد است. درجه حرارت دقیق با توجه به میزان تعویض تعیین می‌شود و بسیاری از آگاروزهای دارای نقطه ذوب کم (LMP) یا دمای ژلینگ پایین می‌توانند در محدوده 30-35 درجه سانتی‌گراد (86-95 درجه فارنهایت) مایع باقی بمانند.

این ویژگی اجازه می‌دهد تا دست‌کاری‌های آنزیمی مستقیم پس از الکتروفورز ژل DNA با افزودن قطعه‌های ژل ذوب‌شده حاوی قطعه DNA موردنظر به مخلوط واکنش انجام شود.

آگارز LMP یا دمای ژلینگ پایین حاوی تعداد کمتری از سولفات‌هایی است که می‌تواند برخی از واکنش‌های آنزیمی را تحت تأثیر قرار دهد و بنابراین ترجیحاً در تکنیک کلونینگ استفاده می‌شود. هیدروکسی اتیلاسیون با کاهش تراکم آگارز ممکن است اندازه منافذ را کاهش دهد، بنابراین ژل 2-هیدروکسی اتیل آگارز همچنین می‌تواند بر زمان و جداسازی حین الکتروفورز تأثیر بگذارد.

در این آگاروز، ژلینگ ممکن است فقط در 8-15 درجه سانتی‌گراد (46-59 درجه فارنهایت) صورت می‌گیرد.

 

کاربرد

آگارز، دمای ژلینگ پایین یا 2-هیدروکسی اتیل آگارز در موارد زیر استفاده شده است:

  • در الکتروفورز تک‌سلولی سلول‌های گلیوبلاستوما مولتی فرم جهت مطالعات توکسیسیته‌ی ژنی
  • در تهیه کو-ژل‌های کلاژن-آگارز
  • در تعبیه سکشن‌های مغز میگو

 

ویژگی‌های کلیدی مرتبط با آگارز:

 

محتوای سولفات: به‌عنوان شاخص خلوص مورد استفاده قرار می‌گیرد، زیرا سولفات گروه اصلی یونی موجود است.

استحکام ژل: نیرویی که برای ایجاد شکستگی ژل باید به آن اعمال شود.

نقطه ژل: دمایی که در آن محلول این محصول با خنک شدن، ژل ایجاد می‌کند. محلول‌های این ماده در انتقال مایع به ژل دچار هیسترزیس می‌شوند یعنی نقطه ژل آن‌ها با دمای ذوب آن‌ها برابر نیست.

الکترواندواسموزیس (EEO): حرکت مایع از طریق ژل. گروه‌های آنیونی موجود در ژل آگارز به ماتریکس می‌چسبند و قادر به حرکت نیستند، اما کاتیون‌ها می‌توانند به سمت کاتد در ماتریکس مهاجرت کنند و باعث ایجاد EEO شوند. ازآنجاکه حرکت الکتروفورزی بیوپلیمرها معمولاً به سمت آند است، EEO به دلیل همرفت داخلی می‌تواند جداسازی را مختل کند.

 

دمای نگه‌داری

دمای اتاق

اگارز دمای ذوب پایین، Agarose, low gelling (melting) temperature سیگما (sigma) کد A9414
حجم: 5g، 10g، 25g، 100g، 250g گرمی
شرایط نگهداری: دمای اتاق
کمپانی: Sigma
کاتالوگ نامبر: A9414

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...