ساکارز (سوکروز) گرید بیوشیمی و میکروبیولوژی

Saccharose, Sucrose, Cane sugar

از {{model.count}}
ویژگی‌های محصول
  • کمپانی سازنده: Scharlau اسپانیا بسته بندی شیمی طب کالا
  • رجیستری نامبر: CAS [57-50-1]
  • وزن مولکولی (M): 342,30g/mol
  • فرمول مولکولی: C12H22O11
انتخاب مقادیر گرم:
مقادیر گرم را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
فروشنده فروشنده: شیمی طب کالا
آماده ارسال ناموجود
309,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

ساکارز یا سوکروز چیست؟ ساکاروز نوعی قند دی ساکارید است که متشکل از یک مولکول گلوگز و فروکتوز می باشد این قند به طور طبیعی در گیاهان تولید شده و نقش بسیار مهمی در تغذیه و تامین انرژی موجودات زنده دارد. ساکارز کاربردهای زیادی صنایع غذایی، صنعت دارویی و آزمایشگاهی دارد از جمله انها می توان به استفاده آن شیمی تجزیه، برای تعیین پروتئین، در صنایع غذایی، برای سنتز مواد دارویی، سنتز محصولات ارگانیک، در بیوشیمی و محیط های غذایی برای کشت باکتری اشاره کرد.

کمپانی سازنده
Scharlau اسپانیا بسته بندی شیمی طب کالا
رجیستری نامبر
CAS [57-50-1]
وزن مولکولی (M)
342,30g/mol
فرمول مولکولی
C12H22O11
دمای نگهداری
15 تا 25 درجه سانتی گراد
مقادیر
100، 250 و 500 گرمی

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...