ساکارز یا سوکروز چیست؟ ساکاروز نوعی قند دی ساکارید است که متشکل از یک مولکول گلوگز و فروکتوز می باشد این قند به طور طبیعی در گیاهان تولید شده و نقش بسیار مهمی در تغذیه و تامین انرژی موجودات زنده دارد. ساکارز کاربردهای زیادی صنایع غذایی، صنعت دارویی و آزمایشگاهی دارد از جمله انها می توان به استفاده آن شیمی تجزیه، برای تعیین پروتئین، در صنایع غذایی، برای سنتز مواد دارویی، سنتز محصولات ارگانیک، در بیوشیمی و محیط های غذایی برای کشت باکتری اشاره کرد.
محصولات مرتبط
کمپانی سازنده
Scharlau اسپانیا بسته بندی شیمی طب کالا
رجیستری نامبر
CAS [57-50-1]
وزن مولکولی (M)
342,30g/mol
فرمول مولکولی
C12H22O11
دمای نگهداری
15 تا 25 درجه سانتی گراد
مقادیر
100، 250 و 500 گرمی
دیدگاه خود را بنویسید