پنی سیلین استرپتومایسین گیبکو، Penicillin-Streptomycin Gibco کد 15140122

Gibco™ Penicillin-Streptomycin (10,000 U/mL) Catalog number: 15140122

از {{model.count}}
ویژگی‌های محصول
  • کمپانی سازنده: Gibco
  • کاتالوگ نامبر: 15140122
  • مقدار و غلظت: 100 میلی لیتر (10,000U/mL)
  • شرایط نگهداری: 5- تا 20- درجه سانتی گراد
تعداد
نوع
فروشنده فروشنده: شیمی طب کالا
آماده ارسال ناموجود
2,170,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

پنی سیلین-استرپتومایسین یا به اختصار پن استریپ ترکیبی از پنی سیلین G و استرپتومایسین است که به طور گسترده در محیط های کشت سلولی پستانداران برای جلوگیری از آلودگی باکتریایی استفاده می شود. پنی سیلین  باعث مهار سنتز دیواره باکتری ها و استرپتومایسین با اتصال به زیرواحد 30s ریبوزوم باکتری، از تشکیل کمپلکس آغاز سنتز پروتئین جلوگیری کرده و باعث مهار سنتز پروتئین در باکتری ها می شود. این مخلوط آنتی بیوتیکی در گرید کشت سلولی می تواند به محیط کشت سلولی اضافه شود و در برابر آلودگی طیف وسیعی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی موثر است. غلظت های بالای محلول پنی سیلین-استرپتومایسین برای برخی از رده های سلولی سمی است، بنابراین قبل از استفاده، باید رده سلولی مورد نظر را با دوزهای مختلف این محلول بررسی کرد تا سطح توکسیک آنتی بیوتیک بدست آید.

Product Overview

This solution contains 10,000 units/mL of penicillin and 10,000 µg/mL of streptomycin. The antibiotics penicillin and streptomycin are used to prevent bacterial contamination of cell cultures due to their effective combined action against gram-positive and gram-negative bacteria. Penicillin was originally purified from the fungi Penicillium and acts by interfering directly with the turnover of the bacterial cell wall and indirectly by triggering the release of enzymes that further alter the cell wall. Streptomycin was originally purified from Streptomyces griseus. It acts by binding to the 30S subunit of the bacterial ribosome, leading to inhibition of protein synthesis and death in susceptible bacteria

کمپانی سازنده
Gibco
کاتالوگ نامبر
15140122
مقدار و غلظت
100 میلی لیتر (10,000U/mL)
شرایط نگهداری
5- تا 20- درجه سانتی گراد

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...